Preturile pentru meniurile
Queen Mary Oradea
pentru nuntile de vineri
incep cu 270 de lei pe meniu.
Preturile pentru meniurile
Queen Mary Oradea
pentru nuntile de sambata
incep cu 290 de lei pe meniu.
Preturile pentru meniurile
Queen Mary Oradea
pentru nuntile de duminica
incep cu 270 de lei pe meniu.
Preturile pentru meniurile
Queen Mary Oradea
pentru botezuri sau majorate
incep cu 220 de lei pe meniu.
aduce noutate, expresivitate, forta vizuala si provocare in noul concept gastronomic, regasit in cinci meniuri de exceptie: "Le chef", "Gourmet", " Happy marriage", "Fine dining" si "Queen Mary".
Indraznet si rafinat, autentic, dar in trend cu marile bucatarii internationale, gustul mancarurilor romanesti este transformat si transpus intr-o calatorie senzoriala printre arome ce ating subtilitati culinare frantuzesti, cele doua bucatarii reunindu-se, astfel, intr-o abordare gastronomica inedita. Aflata intr-o permanenta cercetare si perfectionare, echipa de maestri bucatari are o stransa colaborare cu Chef Georgy Valery, training coordinator la Horeca School, astfel ca, pregatirea in bucatarie se face la cele mai inalte standarde. Iar noile meniuri sunt rezultatul excelentei in arta culinara, gandite cu stil, pentru a crea emotii puternice.
"Ne dorim sa aducem in prim plan bucataria traditionala pentru ca, in acest moment, cele mai de succes restaurante sunt cele care pun accentul pe «fine dining» traditional romanesc. Si am ales sa facem asta intr-un mod unic, intr-o reinventare moderna, realizand un «fusion» intre bucataria romaneasca si cea franceza. Prin preparatele alese, oferim posibilitatea clientului de a savura aroma bucatariei romanesti intr-un «art plate» cu cea franceza moderna"
Gatim pentru un numar de 100 pana la 400 de persoane la fiecare nunta si indiferent de eveniment, bucataria noastra este pregatita sa ofere aceeasi calitate. In general, la inceput se face o prezentare pentru cei interesati de o nunta la sala de evenimente Queen Mary, unde aflam ce isi doreste fiecare. Apoi, organizam cate o gustare individuala unde se alege meniul. Lansarea oficiala a noilor meniuri va avea loc in cursul lunii februarie", concluzioneaza Chef Christian.