Servicii incluse in pretul meniului

Sonorizare


Inclus in pretul meniului

Lumini ambientale


Inclus in pretul meniului

Scena


Inclus in pretul meniului

Ecran led


Inclus in pretul meniului

Gheata carbonica


Inclus in pretul meniului

Colt foto


Inclus in pretul meniului

Gradina de vara


Inclus in pretul meniului

Camera de copii


Inclus in pretul meniului

Vezi oferta noastra

Sambata

Sambata

200Lei / persoana

Preturile pentru meniurile Queen Mary Oradea pentru nuntile de sambata incep cu 200 de lei pe meniu.

Duminica

Duminica

165Lei / persoana

Preturile pentru meniurile Queen Mary Oradea pentru nuntile de duminica incep cu 165 de lei pe meniu.

Botez

Botez

120Lei / persoana

Preturile pentru meniurile Queen Mary Oradea pentru botezuri incep cu 120 de lei pe meniu.

Echipa de specialisti bucatari,
coordonata de Chef Christian,

aduce noutate, expresivitate, forta vizuala si provocare in noul concept gastronomic, regasit in cinci meniuri de exceptie: "Le chef", "Gourmet", " Happy marriage", "Fine dining" si "Queen Mary".

Indraznet si rafinat, autentic, dar in trend cu marile bucatarii internationale, gustul mancarurilor romanesti este transformat si transpus intr-o calatorie senzoriala printre arome ce ating subtilitati culinare frantuzesti, cele doua bucatarii reunindu-se, astfel, intr-o abordare gastronomica inedita. Aflata intr-o permanenta cercetare si perfectionare, echipa de maestri bucatari are o stransa colaborare cu Chef Georgy Valery, training coordinator la Horeca School, astfel ca, pregatirea in bucatarie se face la cele mai inalte standarde. Iar noile meniuri sunt rezultatul excelentei in arta culinara, gandite cu stil, pentru a crea emotii puternice.

Arta culinara, culoare si design revolutionar
la Queen Mary

In bucataria Restaurantului Queen Mary, aromele, portia perfecta, gustul unic al preparatelelor culinare si designul desavarsit, reprezinta mixul perfect in privinta meniurilor propuse pentru evenimentele anului 2015.

Potrivit lui Chef Christian,


meniurile anului 2015

combina intr-o formula inedita bucataria traditionala romaneasca cu cea frantuzeasca.
"Ne dorim sa aducem in prim plan bucataria traditionala pentru ca, in acest moment, cele mai de succes restaurante sunt cele care pun accentul pe «fine dining» traditional romanesc. Si am ales sa facem asta intr-un mod unic, intr-o reinventare moderna, realizand un «fusion» intre bucataria romaneasca si cea franceza. Prin preparatele alese, oferim posibilitatea clientului de a savura aroma bucatariei romanesti intr-un «art plate» cu cea franceza moderna"
Chef Christian

Noua abordare vine sa sustina si

cerinta, tot mai mare, de rezervari pentru nunti si evenimente gazduite de sala de evenimente Queen Mary.

„Tinerii incep sa opteze


si pentru nuntile de duminica si vineri,

nu doar pentru cele de sambata, asa ca ajungem si la 60 de nunti pe an.

Gatim pentru un numar de 100 pana la 400 de persoane la fiecare nunta si indiferent de eveniment, bucataria noastra este pregatita sa ofere aceeasi calitate. In general, la inceput se face o prezentare pentru cei interesati de o nunta la sala de evenimente Queen Mary, unde aflam ce isi doreste fiecare. Apoi, organizam cate o gustare individuala unde se alege meniul. Lansarea oficiala a noilor meniuri va avea loc in cursul lunii februarie", concluzioneaza Chef Christian.

Si cum adevaratii maestri bucatarii stiu ca,

in zilele noastre, aprecierea si nota finala a clientilor nu mai sta in cantitate si intr-un gust general familiar, ci in arome spectaculoase, surprindere, forma, culoare si design revolutionar, Chef Christian a optat pentru extravaganta gustului intr-o formula culinara expresiva. In plus, echipa si-a mai propus ceva. Sa ii faca pe clientii Queen Mary sa se indragosteasca iremediabil de preparatele culinare imbracate in arome speciale. Pentru ca locatia, in sine, ca aspect si oferta este deja pe lista preferata de evenimente a oradenilor.